ITALIJANŠČINA – prijavni obrazec in cenik (2023)

Petek, 24. februar 2023 od 17:00 do 20:30, z vmesnim odmorom. Seminarski dogodek na daljavo (videokonferenčno orodje Zoom).

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest. 

V primeru, da bodo na voljo še prosta mesta, bomo zadnje prijave sprejemali najkasneje do srede, 22. 2. 2023. 

Cenik

 • člani Združenja SCIT®                                                        55 EUR
 • člani drugih društev (DZTPS, DPTS, ZKTS, drugo)      80 EUR
 • redni študentje in upokojenci                                           60 EUR*
 • drugi (zaposleni v javnem sektorju, gospodarstvu)     95 EUR**

[*] Za uveljavitev statusa “študent”, “upokojenec” je treba v delu “Podatki o plačniku” OBVEZNO vpisati status, in na elektronski naslov: info@sodni-tolmaci.si poslati potrdilo o vpisu v študijskem letu 2022/2023 oz. potrdilo o statusu upokojenca.

[**] Proračunski uporabniki združenju pošljejo naročilnico za udeležbo na seminarju, do najkasneje petka, 17. februarja 2023.

 

PRIJAVNI OBRAZEC ↓↓ 

→ Izpolni in pošlji! (Prijav po elektronski pošti ne sprejemamo)


  Podatki o plačniku (neobvezno)

  Davčni zavezanec

  Navodila za vpis podatkov v prijavni obrazec in račun

  V prvem delu izpolnite obvezne podatke o udeležencu (ime in priimek, naslov in datum rojstva). Navedba datuma rojstva je obvezni podatek za potrebe izdaje potrdila o udeležbi.

  V drugem delu vpišete zahtevane podatke za izdajo računa na ime pravne osebe, oz. če uveljavljate status študenta oz. upokojenca (preberi dodatna navodila v sklopu CENIK).

  Prijava se šteje za popolno, ko združenje do datuma valute prejme nakazilo kotizacije po izdanem računu. Udeleženci seminarja prejmejo v četrtek, 23. februarja dostopne podatke do videokonferenčnega dogodka. 

  Vaša prijava bo posredovana Združenju SCIT® in računovodskemu podjetju, ki vam bo v najkrajšem času izdalo račun za plačilo kotizacije.

  Kotizacija vključuje

  Kotizacija krije organizacijske in materialne stroške, seminarsko gradivo in potrdilo o udeležbi na izpopolnjevalnem seminarju. 

  Odpoved udeležbe in vračilo kotizacije

  V primeru, da ste se prijavili na seminar, a do roka niste poravnali svojih obveznosti in niste pravočasno navedli razlogov za odpoved, vam kotizacijo polno zaračunamo.

  V primeru, da ste plačali kotizacijo, a se dogodka iz utemeljenih razlogov ne boste mogli udeležiti in ste s tem pravočasno seznanili, vam vrnemo 70 % vrednosti plačane kotizacije. 

   

  >> Nazaj na predstavitveno stran “Italijanski pravni jezik ” (2023)