Seminar angleškega pravnega jez. – 24.11.2016

Združenje stalnih sodnih tolmačev in pravnih prevajalcev Slovenije SCIT vabi na Seminar angleške pravne terminologije s praktičnimi primeri.

Seminar bo potekal v četrtek, 24. 11. 2016, in sicer od 16. do 19.30 ure na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana, predavalnica P 108.

Seminar bo vodila mag. Marina Štros Bračko, članica komisije na izpitih za sodne tolmače za angleški jezik pri Ministrstvu za pravosodje, tolmačka in visokošolska učiteljica.

Udeležba na seminarju znaša za zunanje udeležence (nečlane) 50 EUR, ki jo poravnate na podlagi izdanega računa na ime fizične oz. pravne osebo, ki ga bo izdalo Združenje na podlagi prijave.

Prijave na seminar sprejemamo do vključno 21. 11. 2016 na elektronski naslov: info@sodni-tolmaci.si . Ob prijavi navedite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov bivanja oz. naslov pravne osebe) in obvezno tudi rojstni datum, ki bo naveden na potrdilu o udeležbi.

Za udeležbo na seminarju prejmete potrdilo o jezikovnem izpopolnjevanju za sodne tolmače za potrebe sodišč in drugih institucij v obsegu 5 šolskih ur.