Splošni seminar – PRIJAVA, CENIK (13. 6. 2024)

Splošni pravni seminar – kazensko in družinsko pravo.

Četrtek, 13. junija 2024 od 17:00 do 20:30, z vmesnim odmorom. Seminarski dogodek na daljavo (videokonferenčno orodje Zoom).

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 11. junija 2024. REGISTRACIJE SO ZAKLJUČENE.

Cenik

  • člani Združenja SCIT® —————— 60 EUR
  • člani DZTPS in ZKTS ——————– 70 EUR
  • redni študentje in upokojenci —— 70 EUR*
  • drugi ———————————————-80 EUR**

[*] Za uveljavitev statusa “študent”, “upokojenec” je treba v delu “Podatki o plačniku” OBVEZNO vpisati status, in na elektronski naslov: info@sodni-tolmaci.si poslati potrdilo o vpisu v študijskem letu 2023/2024 oz. potrdilo o statusu upokojenca. Za člane drugih društev v isto okenci vpišete besedo “drugi”

[**] Drugi zainteresirani, proračunski uporabniki (zaposleni v javnem sektorju), zaposleni v gospodarstvu združenju pošljejo naročilnico za udeležbo na seminarju, do najkasneje 10. junija 2024.

 

REGISTRACIJE SO ZAKLJUČENE!

Navodila za vpis podatkov v prijavni obrazec in račun

V prvem delu izpolnite obvezne podatke o udeležencu (ime in priimek, naslov in datum rojstva). Navedba datuma rojstva je obvezni podatek za potrebe izdaje potrdila o udeležbi.

V drugem delu vpišete zahtevane podatke za izdajo računa na ime pravne osebe, oz. če uveljavljate status člana DZTPS ali ZKTS, študenta ali upokojenca (preberi dodatna navodila v sklopu CENIK).

Prijava se šteje za popolno, ko združenje do datuma valute prejme nakazilo kotizacije po izdanem računu. Udeleženci seminarja prejmejo v četrtek, 13. junija 2024 dostopne podatke do videokonferenčnega dogodka. 

Vaša prijava bo posredovana Združenju SCIT® in računovodskemu podjetju, ki vam bo v najkrajšem času izdalo račun za plačilo kotizacije.

Kotizacija vključuje

Kotizacija krije organizacijske in materialne stroške, seminarsko gradivo in potrdilo o udeležbi na izpopolnjevalnem seminarju. 

Odpoved udeležbe in vračilo kotizacije

V primeru, da ste se prijavili na seminar, a do roka niste poravnali svojih obveznosti in niste pravočasno navedli razlogov za odpoved, vam kotizacijo polno zaračunamo.

V primeru, da ste plačali kotizacijo, a se dogodka iz utemeljenih razlogov ne boste mogli udeležiti in ste nas pravočasno seznanili, vam vrnemo 60 % vrednosti plačane kotizacije. 

>> Nazaj na predstavitveno stran “Splošni pravni seminar – kazensko & družinsko pravo, 13. junij 2024”