Španski pravni seminar – PRIJAVE, CENIK (maj 2023)

Četrtek, 4. maj 2023 od 17:00 do 20:30, z vmesnim odmorom. Seminarski dogodek na daljavo (videokonferenčno orodje Zoom).

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest. 

Cenik

  • člani Združenja SCIT®                                                      55 EUR
  • člani drugih društev (DZTPS, DPTS, ZKTS, drugo)     80 EUR
  • redni študentje in upokojenci                                           60 EUR*
  • drugi (zaposleni v javnem sektorju, gospodarstvu)     95 EUR**

[*] Za uveljavitev statusa “študent”, “upokojenec” je treba v delu “Podatki o plačniku” OBVEZNO vpisati status, in na elektronski naslov: info@sodni-tolmaci.si poslati potrdilo o vpisu v študijskem letu 2022/2023 oz. potrdilo o statusu upokojenca. Za člane drugih društev v isto okenci vpišete besedo “drugi”

[**] Proračunski uporabniki združenju pošljejo naročilnico za udeležbo na seminarju, do najkasneje 28. aprila 2023.

 

PRIJAVNI OBRAZEC ↓↓ 

→ Izpolni in pošlji! (Prijav po elektronski pošti ne sprejemamo)


    Podatki o plačniku (neobvezno)

    Davčni zavezanec

    Navodila za vpis podatkov v prijavni obrazec in račun

    V prvem delu izpolnite obvezne podatke o udeležencu (ime in priimek, naslov in datum rojstva). Navedba datuma rojstva je obvezni podatek za potrebe izdaje potrdila o udeležbi.

    V drugem delu vpišete zahtevane podatke za izdajo računa na ime pravne osebe, oz. če uveljavljate status študenta oz. upokojenca (preberi dodatna navodila v sklopu CENIK).

    Prijava se šteje za popolno, ko združenje do datuma valute prejme nakazilo kotizacije po izdanem računu. Udeleženci seminarja prejmejo v četrtek, 23. februarja dostopne podatke do videokonferenčnega dogodka. 

    Vaša prijava bo posredovana Združenju SCIT® in računovodskemu podjetju, ki vam bo v najkrajšem času izdalo račun za plačilo kotizacije.

     

    Kotizacija vključuje

    Kotizacija krije organizacijske in materialne stroške, seminarsko gradivo in potrdilo o udeležbi na izpopolnjevalnem seminarju. 

     

    Odpoved udeležbe in vračilo kotizacije

    V primeru, da ste se prijavili na seminar, a do roka niste poravnali svojih obveznosti in niste pravočasno navedli razlogov za odpoved, vam kotizacijo polno zaračunamo.

    V primeru, da ste plačali kotizacijo, a se dogodka iz utemeljenih razlogov ne boste mogli udeležiti in ste s tem pravočasno seznanili, vam vrnemo 70 % vrednosti plačane kotizacije. 

    >> Nazaj na predstavitveno stran “Španski pravni jezik ” (2023)