Kotizacija in pravila prijave (nem. 2018)

Seminar nemškega pravnega jezika

Kdaj:

 • Sreda, 10. oktober 2018

Kje:

Kotizacija:

 • člani Združenja SCIT    70  EUR
 • nečlani:                             100 EUR
 • študenti:                             55  EUR

 

Dodatna pojasnila

 1. Uporabljeni pojmi (razlaga)
 2. Vsebina kotizacije
 3. Plačilo kotizacije
 4. Prijava na seminar
 5. Vračilo kotizacije

Razlaga uporabljanih izrazov

 • Član Združenja SCIT – Član Združenja SCIT je oseba, ki je na dan 1. 10. 2018 imenovana v rednega člana Združenja stalnih sodnih tolmačev in pravnih prevajalcev Slovenije SCIT. Več o pogojih in o postopku za članstvo lahko preberete tukaj >>Članstvo.
 • Nečlan –  Nečlan je oseba, ki ni član Združenja SCIT, ne glede na to, ali je član katerega od drugih slovenskih ali tujih društev, v katero se lahko včlanijo prevajalci, tolmači, lektorji in drugi.
 • Študent – Študent je oseba, ki ima status osebe, ki je v študijskem letu 2018/2019 vpisana ne eno od univerz držav članic EU in se lahko na zahtevo izkaže s študentsko izkaznico, ki vsebuje sliko študenta in nalepko za študijsko leto 2018/2019.

Kaj vključuje kotizacija?

V kotizacijo so zajeti stroški organizacije seminarja in materialni stroški seminarja.

Kotizacija vključuje udeležbo na seminarju v obsegu štirih šolskih ur, mapo Združenja SCIT in seminarsko gradivo.

Vsi udeleženci prejmejo prav tako potrdilo o udeležbi na seminarju, ki vsebuje vaše osebne podatke, podatke o predavatelju, opis vsebine in obseg seminarja.

Vse o izdaji računa za udeležbo na seminarju

Na seminar se prijavite prek elektronskega prijavnega obrazca, v katerega vpišete svoje podatke. Prijav prek elektronske pošte ne sprejemamo.

Račun za plačilo kotizacije prejmete na veljaven e-poštni naslov, ki ste ga vpisala v prijavni obrazec. Na izrecno željo udeleženca vam račun lahko poslali tudi na stalni oz. poslovni naslov.

Vaša prijava na seminar je popolna, ko združenje prejme nakazilo kotizacije po izdanem računu do dneva valute.

Proračunski uporabniki združenju pošljejo naročilnico za udeležbo na seminarju, in sicer do najkasneje 3. 10. 2018.

Prijava na seminar

Na seminar se prijavite prek prijavnega obrazca.

Ko se dogodka ne moremo udeležiti

V primeru, da organizator seminar zaradi višje sile odpove, vam bo znesek v 30 dneh refundiran na račun, iz katerega je bil nakazan.

V primeru, da se oseba, ki se je prijavila na seminar, le-tega ne udeleži, vam Združenje SCIT celotno seminarsko gradivo pošlje na poštni naslov, ki je bil vpisan ob prijavi.

V primeru, da se seminarja ne boste mogli udeležiti, in nas o tem obvestite sedem koledarskih dni pred dnevom izvedbe seminarja, vam vrnemo 50% vplačane kotizacije.

 

>> Nazaj na predstavitev